Tiliaktiivan kansainvälisyys

BTF Finland Oy

BTF Finland Oy on suomalaisten taloushallintopalveluja tarjoavien toimistojen verkoston katto-organisaatio, jonka jäsenyrityksillä on toimipisteet 8 paikkakunnalla Etelä- ja Itä-Suomessa, Baltian pääkaupungeissa, Bulgariassa Sofiassa, Puolassa Varsovassa, Ukrainassa Kiovassa, Unkarissa Budapestissa, Ruotsissa Tukholmassa sekä Venäjällä, Moskovassa ja Pietarissa. Verkosto tekee yhteistyötä myös mm. kansainvälisen tilintarkastusyhteisön Baker Tilly Internationalin kanssa. Tiliaktiiva on verkoston perustajajäsen.

Baker Tilly International

Baker Tilly Internationalin jäsenyritykset toimivat 131 maassa. Ne ovat alueellisesti arvostetuimpien laskentatoimen palveluja tarjoavien joukossa ja työllistävät yli 26 000 henkilöä. Baker Tilly -yhteytemme avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa. Erityisen hyvät ovat yhteistyösuhteemme Pohjoismaissa ja Baltiassa.

BTF Finlandin resurssit

Verkoston yritysten palveluksessa olevien noin 180 laskentatoimen ammattilaisen ja tarvittaessa yhteistyöyritystemme muodostamin resurssein pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmat globaalisti, kaikkialla maailmassa.